Hayata Dair Her Şey
Abone ol

AMELİYATSIZ YÜZ GERMENİN SİHİRBAZI İLKER MANAVBAŞI

Ameliyatsız yüz germe işlemleri denilince, adından en çok söz edilen Estetik ve Rekonstrüktif cerrahı doktor İlker Manavbaşı sorularımızı yanıtladı... 

 

Ünlü estetik uzmanı, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahı Dr İlker Manavbaşı'na merak ettiğimiz soruları yönelttik... 

 

Hızla değişen çağda artık estetik algıları da değişime uğradı. Herkes çok telaşlı ve herkes bir yere yetişmeye çalışıyor.  

 

 

Kimsenin kaybedecek bir saniyesi dahi yok. 

Hal böyle olunca sonuçları ameliyat sonuçlarına yakın, hatta bazen ameliyat sonucu kadar iddialı ve başarılı olan ve zaman almayan işlemler son yıllarda “En Popüler işlemler” olarak uygulanmaya başlandı. 

 

Artık kadınlar öğle arasında ya da hafta sonunda kendine ayırdığı 2 saatle, kendinde küçük dokunuşlarla büyük ve dikkat çekici değişimler uygulattırabiliyor. 

 

Sabah evden kaşlarınızı düşük, suratınız yer çekimine teslim olmuş üzgün bir ifade ile çıkıp, öğle arasında kaşlarınız olması gereken hizada durmuş, yer çekimine meydan okumuş ve arkadaşlarınız ve dostlarınız tarafından “Sende bir aydınlık bir gençleşme var ama nedir?” sorularını sorup cevap bulamadığı güzel iltifatlarla hayatınıza devam ediyorsunuz. 

 

YÜZ ASKILAMA İŞLEMİYLE GELEN MUCİZE! 

Son yıllarda televizyonlarda ve cemiyet hayatında gördüğümüz yüzleri inanılmaz gençleşen ve dirileşen ünlülerin çoğu, yüz askılama işlemi yaptırmaktadır. 

 

Birçoğu yaptırdığı işlemi / operasyonu söylemeyi tercih etmezken, bazı ünlüler de hiç çekinmeden tüm yaptırdığı işlemleri söylemekte, hatta uygulama esnasında sosyal medyalarından açtığı canlı yayınlarda canlı canlı izlettirmektedir. 

 

En merak edilen işlemlerle ilgili bilgileri sanat ve cemiyet hayatındaki birçok ünlüye uyguladığı inanılmaz güzel değişimleri ile adından sıkça bahsedilen “Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahı Dr İlker Manavbaşı”  ile son yıllarda oldukça popüler olan ameliyatsız bıçaksız yüz germe işlemlerini konuştuk. 

 

Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahı Dr İlker Manavbaşı, özellikle İstanbul sosyetesindeki hanımlar tarafından çok tercih edilen bir isim... 

 

-İlker Hocam; İplerle yapılan Yüz Germe İşlemini bize anlatırmısınız ? 

Kalıcı iple yüz germe işlemi, kalıcı ameliyat iplerinin medikal silikon ile karıştırılması ile elde edilen özel iplerin kullanıldığı bir uygulamadır. 

 

 

Geçici iple yüz askılama ise ameliyatlarda da kullanılan eriyen ameliyat iplikleri ile yapılan bir askılama işlemidir. Geçici iplerle yapılan askılama işlemlerinin etki süresi 1-2 yıl arasında değişir. 

 

Kalıcı ipler çok daha uzun yıllar etkisini göstererek hastada memnuniyet sağlamaktadır. 

 

Kalıcı ipler, yüz askılama işlemlerinde ameliyat ile yüz germe işlemlerine çok yakın hatta hastanın yüz ve kas dokuları çok yıpranmamışsa ameliyat sonucuna eş değer memnuniyet ve fayda sağlamaktadır. 

 

-Kalıcı İple Yüz Germe Kimler Yaptırabilir? 

25-30 yaşından itibaren yüzümüzdeki dokularda gevşeme, yağ miktarında azalma, dokularda zayıflama başlar. Ve ciltte gevşeme, sarkma başladıktan sonra kalıcı iplerle yüz askılama işlemi yapılmaya başlanabilir. 

 

Yüz ve kas yapısı genetik olduğu için ve kısmen oluşan sarkmadan bağımsız davrandığı için iple kas askılama her yaştaki yetişkin hastalar icin uygundur. 

 

-Kalıcı İple Yüz Germe Yan Etkisi Var Mı? 

Kalıcı iple yüz germe işleminde herhangi bir iz kalmaz. Kullanılan materyalin doku ile uyumu son derece memnuniyet vericidir. Herhangi bir yan etkisi olmaz . 

 

-Günlük Hayata Ne Zaman Dönerim? 

Kalıcı iple yüz germe sonrasında iyileşme suresi kısadır ve günlük hayata işlemden birkaç gün sonra dönülebilir. 

 

Bazı hastaların genetik olarak ciltleri çok morarmaz ve operasyon sonrası iyileşme süresi çok hızlıdır. 

 

Minik germeler yaptığımız bazı hastalarımız, bu işlemlerini yaptırıp hemen akabinde günlük hayatlarına dönebiliyorlar. 

 

Boyun germe, yağ enjeksiyonu ve göz kapağı gibi işlemler eklendiğinde bu süre birkaç haftaya kadar uzayabilir. 

 

Bu süre içerisinde ağır işler yapmaktan ve çok sıcak suyla banyo yapmaktan kaçınmak, aşırı hareketli ve ağır sporlardan 3 hafta kadar uzak durmak, ayrıca sırt üstü yatmaya dikkat etmek gerekir. 

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<