Hayata Dair Her Şey
Abone ol

ANADOLU KAPLANI HAYRETTİN AKSU

Geçtiğimiz ay Tamer Karadağlı bir reklam filminde yer aldı, bu reklam filmini bir çoğunuz izlemişsinizdir.

 

Boyut Çelik Kapı firmasının marka yüzü olarak kamera karşısınz geçen Karadağlı farklı bir projeye imza atmış oldu.

 

Bir kayseri firması olan Boyut Çelik Kapı ismini ilk defa Genel Sekreteri olduğum Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Şubat ayında yapılan ödül gecesinde duymuştum. Gecenin sponsoru olarak Vakfımıza omuz  veren firmanın sahibi  Hayrettin Aksu ile bu vesile ile tanıştım.

 

Genç ve heyecanlı, girişimci ve ileri görüşlü, kültürlü ve insan ilişkileri zirvede olan yepyeni bir dost kazandım bu vesile ile. 

 

Hayrettin iş dünyasında ki başarısının yanı sıra iyi ve harika bir baba. Onun iş dünyasında ki başarısının ardında özel hayatında ki başarısı alkışı hak ediyor.

 

Boyut Çelik Kapı ile yurt içinde ve yurt dışında büyük bir pazara sahip olduklarını, her geçen gün hem üretim alanında hemde satış anlamında büyüdüklerini, çok geniş bir bayi ağına sahip olduklarını, ülkenin dış pazarda gerçekten yüz akı olduklarını mütevazi cümlelerle anlatan Hayrettin Aksu, artık markanın iç piyasada sahne alması gerektiğini düşünerek Tamer Karadağlı ile yola  çıktıklarını söylüyor.

 

Yüreği bu kadar güzel, ülkesini bu kadar çok seven, yaptığı her işten büyük heyecan duyan Hayrettin Aksu'nun en büyük hayali Kayseri'de fidanlarını toprağa bıraktığı ormanın ağaçlarının gölgesinde geçirmek.

 

Büyük bir sanayi şehri olan Kayseri'de adı geçtiğinde herkesin adamlığı üzerinde hem fikir olduğu Hayrettin Aksu "ülkenin yatırım konusunda eksiklerini görüp gerekeni yapıyoruz. Boyut Çelik Kapı bugün hem yurt içinde hemde yurt içinde en güvenilir ve tercih edilir marka oldu. İşimizi iyi yapmak dışında hiç bir hedefe odaklanmıyorum, yarışımız kendimizle her defasında bir tık daha ileri hamle ile yürüyoruz" diyor.

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<