Hayata Dair Her Şey
Abone ol

BİR ESTETİK SİHİRBAZI

Zaman zaman botox yaptırdığımı beni ekrandan takip eden dostlarım iyi biliyor. Bu işlemi yaptırıken işinin ustalarına teslim olduğumda muhakkak.

 

Bayram öncesi yaz sezonu için yine ufak dokunuşlara ihtiyacım olduğu için soluğu BHT CLINIC'de aldım.

 

Yıllar önce bir dolgu operasyonu yaptırmış ve uzun yıllar en az 10 yaş geri gitmiş bir görünüme sahip olmuştum. Sonrasında 6 ayda bir botox yaptırarak ekranda daha diri bir yüz çehresiyle yer alıyorum.

 

Bu defa yolumuz Op. Dr. Cengizhan Ekizceli ile kesişti. Çok uzun bir süredir Estetik Cerrahisi alanında adını sıkça duyduğum Ekizceli hoca ile  sohbet ederek ne yaptırmam gerektiği konusunda fikir birliğine vardık.

 

Yüz hatlarımı inceleyen, isteklerimi sabırla dinleyen ve sonunda kendi izlenimlerini ve yapması gerekenleri anlatan  hocama teslim oldum.

 

Operasyon odasında ekibiyle birlikte bir dizi işlem gerçekleştiren Cengizhan Ekizceli, 6 ay boyunca taşıyacağım ve dört gün içinde etkisini gösterecek botox uygulamasını uyguladı.

 

Her zaman söylemişimdir her ne yaptıracaksanız yaptırın ama işi ehline yaptırın diye.

 

Peki kim bu dahi adam? onuda size şöyle tanıtayım:

 

21 Şubat 1987 Çankırı doğumlu olan Dr.Cengizhan Ekizceli, sadece bir doktor değil, Tıp Alanında en deneyimli doktorlardan biridir. Tıp bilimleri kazandı ve 2011 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Ardından Dr.Ekizceli, 2012-2017 yılları arasında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nde “Plastik Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi” alanında uzmanlık eğitimini tamamlamış ve Doktor olarak görev yapmıştır. 2017-2019 yılları arasında Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde mecburi hizmet. Bu süreçte kariyerini istikrarlı özveri, rafine profesyonellik ve “Plastik Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi” alanında en son uluslararası yöntemleri takip eden bir yaklaşımla inşa etti ve başarılı kariyerini kurdu. Halen BHT Clinic İstanbul Tema Hastanesi'nde görev yapmaktadır.

 

 

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<