Hayata Dair Her Şey
Abone ol

ELA YÖRÜKLÜ'NÜN AKLI TİYATRODA

Müdavimi olduğu Noe Happiness mağazasına alışverişe gelen Arka Sokaklar dizisinin Ezgi Vural’ı Ela Yörüklü, burada gazetecilere samimi açıklamalarda bulundu. Oyunculuk kariyerini tiyatroyla güçlendirmek istediğini söyleyen Yörüklü, rol arkadaşı Şevket Çoruh’tan ilham almaya çalıştığını belirtti.

 

Arka Sokaklar dizisinde Ezgi Vural karakterine hayat veren tescilli güzel oyuncu Ela Yörüklü, Noe Happiness markasının Bursa mağazasında ortaya çıktı. Günlük yaşamında rahatlığı sevdiğini ve bu yüzden artık Noe Happiness müdavimi haline geldiğini söyleyen Yörüklü, kendine yeni yıl alışverişi yaptı. Modayla yakından ilgilendiğini belirten Yörüklü, şık ve rahat tasarımların kendisini yansıttığını dile getirdi. Burada gazetecilere samimi açıklamalarda da bulunan oyuncu, en büyük hayalini açıkladı.

 

USTALARLA OYNAMAK BÜYÜK ŞANS

Üç sezondur Arka Sokaklar dizisiyle ekranda olan Ela Yörüklü, oyunculuk kariyerini televizyondan öteye taşımak istediğini söyledi. İyi bir tiyatro seyircisi olduğunu ve kendisini zaman zaman sahnede hayal ettiğini belirten Yörüklü, "Tiyatro yapmayı çok isterim. Bu anlamda, diğer ustalarımla olduğu gibi Türk tiyatrosunun ‘Kavuklu'su Şevket Çoruh’la aynı dizide olmak ve kendisini yakından takip edebilmek, benim için büyük bir onur ve şans...” dedi. Şevket Çoruh'un eserlerini defalarca izleyip sahnedeki jest ve mimiklerini günlerce düşündüğünü itiraf etti.

 

ÇOCUKKEN İZLEDİĞİM DİZİDE OYNUYORUM

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisinin kadrosunda olmasının kendisi için de ilginç bir deneyim olduğunu söyleyen Ela Yörüklü, Arka Sokaklar'ı henüz 7 yaşındayken izlediğini söyledi. Güzel oyuncu, "Daha okuma yazma bilmezken izlediğim dizinin bugün senaryosunu okuyorum. Birbirinden değerli ve usta sanatçılarla aynı kameranın karşısında olmak çok güzel bir duygu. “Setteyken bazen ne kadar şanslı olduğumu düşünüp ansızın duygulanıyorum" şeklinde konuştu.

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<