Hayata Dair Her Şey
Abone ol

EŞKIYA SETİNDE KORONA KRİZİ

ATV ekranlarının en uzun soluklu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz koronavirüse rağmen yeniden sete çıktı. EDHO setinde kriz yaşandı.

 

Fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, kısa bir aranın ardından yeniden sete çıktı. Koronavirüs önlemleri kapsamında zaruri olmadıkça dışarı çıkılmazken sete çıkılması herkesi şoke etti. Ara veren pek çok dizinin aksine çekimlerini sürdüren ekip için koronavirüs tehdidine karşı yoğun önlemler alınmaya başladı.

 

Onur Tan, Zübeyr Şaşmaz ve Baran Özçaylan'dan oluşan 3 yönetmenin çalıştığı dizide ekipler 40'ar kişiden oluşuyor. Artık az sayıda figüranın görev aldığı dizide çekimler oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor.

 

Sürekli ambulansın bekletildiği sette az sayıda mekan kullanıyor ve evlerinden alınan ekip sete çıkmadan önce çekim mekanlarında dezenfekte çalışmaları yapılıyor.

 

Kolonya ve dezenfektan malzemeleri için de ciddi bir harcamanın yapıldığı dizinin 65 yaş üstündeki iki oyuncusu Sabina Toziya (73) ve Turgay Tanülkü (66) için sahne yazılmıyor.

 

Ayrıca dizinin Bodrum'da yaşayan Ceylan'ı Sanem Çelik de annesinin sağlık sorunlarıyla ilgilendiği için izin isteyip yeni bölümde yer almadı.

 

Öte yandan dizinin 12 Mayıs'ta sezon finalinin yapılması planlanıyordu. Bu tarihin değişip değişmeyeceği ise merak konusu oldu.

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<