Hayata Dair Her Şey
Abone ol

"KANATSIZ MELEK" MENEKŞE KANKAVİ

İş ve Cemiyet dünyasının en başarılı isimlerinden biri olan Menekşe Kankavi, Atatürk’e olan sevdasıyla büyük beğeni topluyor.

 

Aile şirketi olan Garal Tekstil’in yönetiminde de yer alan Menekşe Kankavi için söz konusu Atatürk olunca adeta akan sular duruyor.

 

Atatürk’e ait büst, tablo vs gibi değerli önemli bir koleksiyona sahip olan Menekşe Kankavi bu konuda sınır tanımıyor.

 

Cemiyet hayatının kanatsız meleği olarak adlandırılan, yaşlılara, hastalara, engellilere ve çocuklara verdiği destek ile herkesin Menekşe Ablası olan Kankavi “hayat denen bu senaryoda en iyi olmak çok zor değil, ben yapım gereği insan seven biriyim, kimseye sırt dönemem bu nedenle yaptıklarım normal şeyler ama Atatürk konusunda hiç sınır tanımıyorum. Bu ülkenin kurucusuna, özgürlüğümüzün mimarına, Cumhuriyetimizin başkomutanına olan sevdam kelimelerle tarif edilemez. Onun sevdası bende bambaşka” diyor.

 

İş dünyasında da saygın bir yere sahip olan Menekşe Kankavi, disiplinli ve çalışkan tavrıyla da iş hayatında başarılarıyla adından bahsettiriyor.

 

Katıldığı davetlerde çevresinin ilgi odağı olan Kankavi “Sağ olsunlar dostlar dostlarım hep kadir kıymet bilen insanlardan, zaten az ama öz insanla sosyal hayat kuruyorum, günün büyük bir bölümünü iş hayatım alıyor arta kalan zamanlarda da dostlarımla zaman geçirmeye özen gösteriyorum. Hepimizin olması gerektiği gibi hep insan kalmaya özen gösterdim ve sanırım bunu başardım bu benim için en büyük servet, olduğumdan daha fazla görünmek bana göre değil bu yüzden samimiyetle söylüyorum ki bu Menekşe olmak için çocukluğumdan beri ailemin bana kattıklarıyla bugün çevremde beni seven insanlar birikti çünkü bende onları çok seviyorum” diyerek kendisi için söylenen “Kanatsız Melek” tanımını hak ediyor.

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<