Hayata Dair Her Şey
Abone ol

KANATSIZ MELEK "TAÇ"LANIYOR

İş ve Cemiyet hayatanın sevilen ismi Menekşe Kankavi, 16 Ocak 2024 akşamı yapılacak olan Engelsiz Yaşam Vakfı "Yılın En İyileri" ödül gecesinde "Yılın En Hayırsever İş İnsanı" olarak Vakıf Özel Ödülü alacak.

 

Yaptığı yardımlar ve el uzattığı engelliler arasında "Kanatsız Melek" diye anılan Menekşe Kankavi bu ödül töreninde kanedine taktim edilecek olan "Vakıf Özel Ödülü" ile taçlanmış oacak.

 

Yıllardır hem iş hayatında hemde cemiyet hayatında saygın bir yer edinen Menekşe Kankavi katıldığı davetlerde hanımefendiliği ve yardımsverliği ile ön plana çıktı.

 

Uzun bir süredirde "Engelsiz Yaşam Vakfı" vasıtasıyla enegelli bireylerin soruna el atan Kankavi, onların hayaya tutanabilmesi için sosyal sorumluluk projelerinde boy göstermeye başladı. Kankavi " İnsan yaşadığı süre içinde sadece kendi için nefes alıp vermemeli. yaşadığımızı toplumda bizim bir gülüşümüze bile hasret olan insanlar var. Hele ki engelliler çok özel insanlar. Onlara bu toplumda yanlız olmadıklarını hissettirmek için ben sadece bir insan olarak yapmam gerekeni yapıyorum. Sağolsunlar Vakıf yönetim Kurulu bu yıl vakfın özel ödülü için beni layık görmüşler" dedi.

 

Nefes alıp verdiğim süre içinde Engelilerin bana taktığı kanatlarla onlar için uçmaya ve onlara dokunmaya devam edeceğim diyen Menekşe Kankavi "bu zalim yaşamın içinden insanca geçiyorum hepsi bu" dedi.

 

 

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<