Hayata Dair Her Şey
Abone ol

MENEKŞE KANKAVİ FARKI

Engelli bireylere karşı duyarlılığı ile yakından tanınan iş insanı Melek Kankavi bıkmadan usanmadan yardımlara ve ziyaretlere devam ediyor. 

 

Beykoz’da yaşayan engelli çifte akülü tekerlekli sandalye bağışı yapan Kankavi'nin bağışını Yılmaz Morgül yaptı. . Sanatçı aynı gün bir yıl kadar önce vefat eden annesine ait olan özel üretim hasta yatağını bağışladığı yüzde 98 engelli olan Selim Kaplan’ı evinde ziyaret ederek moral verdi.

 

İhtiyaç sahiplerinin yardımlarına duyarsız kalmayan ve elinden geldiğince yaraları sarmaya özen gösteren Menekşe Kankavi "ben insani duyarlılığımı gösteriyorum, bunun konuşuluyor olmasından da çok utanıyorum. Keşke şartlar ve imkanlar daha fazlasını yapmaya uygun olsa. İnsanlar gülünce o gün bana bayram oluyor" dedi.

 

Cemiyet hayatında "Kanatsız Melek" olarak tanınan ve özellikle Atatürk'e olan hayranlığı ile tanınan Menekşe Kankavi'nin el attığı ve güldürdüğü yüzler zinciri her geçen gün büyüyor.

 

Aile şirketi olan Garal Tekstil'ıin işleriylede yakından ilgilenen ve yönetim kurulunda yer alan Kankavi için iş dünyası "demir leydi" desede o en çok Melek Menkeşe'yi sevdiğini söylüyor.

 

 

 

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<