Hayata Dair Her Şey
Abone ol

Diğer Ülkeler Gibi Bizim Petrolde Gözümüz Yok!

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş katılmış olduğu  canlı yayınında gündeme dair açıklamalar yaptı. Numan Kurtulmuş, Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı'nın başlangıcından bugüne kadar belirlenen çizgide olduğunu belirtti. Belirlenen çizginin; terör saldırılarının önüne geçmek, terör unsurlarını 30 kilometre güneye doğru çekilmesini ve oluşacak güvenli bölgede ülkemizde bulunan mültecilerin vatanlarına kavuşması olduğunu ve bunun her yerde anlatıldığını ifade etti. Türkiye Cumhuriyeti, yapmış olduğu Amerika ve Rusya ile anlaşmalar sayesinde istediklerini elde ettiğini ve bu hareketi yaparak kısa sürede kendi hedeflerine ulaşmış olduğunu ifade etti. Kurtuluş, Şimdiki adımların bölgede uygulamalı olarak gerçekleşeceğine ve bölgede bulunan tüm terör unsurlarını çıkarılmasının sağlanacağını ve Türkiye'nin asla bölgedeki bulunan petrollerde gözünün olmadığını söyledi.

Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye'nin haklarının hiç kimseye ezdirmeyeceğini ve yaşanan son olaylar ışığında karar vereceğini söylerken Donald Trump'ın mektubuna doğrudan reddedildiğini ve Amerika'ya gerçekleşecek ziyaret sırasında iade edileceğini söyledi. Temsilciler Meclisi'nden geçen Ermeni meselesi üzerine Numan kurtulmuş, ABD'ye yönelik olarak ''Kızılderililer nerede? Kızılderililere yapılan katliamı bakın. ''dedi. Eğer Amerika bir soykırımdan bahsetmek istiyorsa önce kendi tarihlerini bakmalıdır, ifadesini kullandı.

Numan Kurtulmuş, yaşanan bu olayların Amerika içerisindeki lobiler ile alakalı olmadığını olayların yalnızca Türkiye'nin gelişmekte ve güçlenmekte olduğundan kaynaklandığını söyledi. Amerika'da ve Avrupa'daki Türkiye'ye yönelik olarak gelişen karşıt hareketlerin artmasının sebebinin bu olduğunu söyledi.

Benzer Haberler