Hayata Dair Her Şey
Abone ol

Meral Akşener Ve Onur Erim Arasındaki Gergin Olay!

Habertürk TV’nin canlı yayınına katılan Dragoman Strateji Başkanı Onur Erim, İYİ Parti Lideri Meral Akşener için ‘işi siyasi terbiyesizlik boyutuna getiriyor’ dedi. Bunun üzerine programın konuklarından Bizim TV Yayın Yönetmeni Saban Sevinç Erim’i, “Onur Bey, haddini aşan bir ifade kullandı” diyerek uyardı. Erim’in, Akşener için kullandığı ifadeye İYİ Partililer sert tepki gösterdi.

 

 

Hakan Kaya'nın haberine göre; Habertürk TV'de Oya Cebi'nin sunduğu programa katılan Bizim TV Yayın Yönetmeni Saban Sevinç ve Dragoman Strateji Başkanı Onur Erim arasında Akşener gerilimi yaşandı. Ekrem İmamoğlu'nun Fatih Altaylı'ya verdiği açıklamaların koşulduğu programda Dragoman Strateji Başkanı Onur Erim, Akşener'in Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a destek vermesiyle ilgili olarak, Habertürk’teki daha önceki konuşmasını hatırlattı. Erim, “Akşener ısrarla bu iki aday üzerinden son 10 ayda bir sürü güzelleme yaptı. Ben geçen haftalardaki ropörtajına istinaden Sayın Akşener’in bu siyasi nezaketsizliği  artık siyasi terbiyesizlik boyutuna getirdiğini söyledim. Akşener ropörtajında ‘İmamoğlu veya Mansur Yavaş’ın ismi gelirse biz onlara onaylayacağımızı söyledik’ dedi. Bir sonraki soru şuydu; Peki Kemal Bey? O sırada Meral Hanım ufacık bir çocuğa söylermiş gibi ‘Ama o adaylığını açıklamadı’ diyerek soruyu savsakladı. Bu iş artık siyasi nezaketsizlikle, terbiyesizlik arasında gidip geliyor” dedi.

 

"Onur Bey haddini aşan bir ifade kullandı"

 

Bunun üzerine araya giren Bizim TV Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Erim'e çıkışarak, “Onur Bey haddini aşan bir ifade kullandı. Meral Hanım'ın davranışını ‘nezaketsizlik hatta terbiyesizlik' diye niteledi. Ben bu süreçte bu tür kelimelerin siyasetçiler için kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum. Meral Hanım'ın terbiyesizlik veya nezaketsizlik yaptığını düşünmüyorum. Meral Hanım sürece neden sinerji katıyorsun diye eleştiriliyor” ifadelerini kullandı. Şaban Sevinç'e yanıt veren Onur Erim, “Bu tamamen siyasi bir sonuçtur yoksa şahsi olarak söylemedim Meral Hanıma. Lafımın da arkasındayım” dedi.

 

 

Benzer Haberler