Hayata Dair Her Şey
Abone ol

YILIN EN İYİLERİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Engelsiz Yaşam Vakfı’nın 14. kez düzenleyeceği “YILIN EN İYİLERİ” ödül töreni 16 Ocak 2024 akşamı İstanbul WOW Otelde gerçekleşecek.

 

İş, Sanat, Cemiyet, Spor, Medya, Moda dünyasının en başarılı isimlerinin ödüllendirileceği gecenin hazırlıklarına başladıklarını söyleyen Vakıf Başkanı Atilla Kaplakaslan “Her yıl olduğu gibi yine yeni yılın ilk ayında Vakfımızın hem balosunu hem de geleneksel hale gelen yılın en iyileri ödül törenini gerçekleştirmek için çalışmalarımıza başladık. 14 ncü defa en başarılı isimler gecemizde ödüllerini alacaklar, vakfımızla yol arkadaşlığı yapan isimlere teşekkür plaketlerimizi sunulacak. Bizim için en önemli organizasyonlardan biri bu, yönetim kurulu olarak şimdiden kolları sıvadık ve yine en iyisini yapmak için çalışıyoruz” dedi.

 

16 Ocak 2024 akşamı gerçekleşecek olan gecenin davetli listesi içinde titizlikle çalıştıklarını söyleyen Atilla Kaplakaslan “500 kişilik çok özel bir davetli katılımıyla gerçekleşecek gecenin katılımcıları da bizim için çok önemli, çünkü yıl içinde bu meşakkatli yolda bağışlarıyla bize eşlik eden önemli isimler var onları bu gecede hem salonda hem sahnede vakıf adına onurlandırmak istiyoruz” diyerek gecenin öneminin altını çizdi.

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<