Hayata Dair Her Şey
Abone ol

YİNE HARİKAYDIK

Göktürk Dergisinin ödül gecesinden sonra Şehrin En İyi Markaları ödül töreni sunumu için sahne partnerim Bahar Erensayın ile yine harikalar yarattık.

 

İstanbul'un en seçkin müzikholü Günay Restoranda yapılan geceye eğlence sektörünün önemli isimleri, iş, sanat, spor, cemiyet dünyasından da en seçkin isimler katıldılar.

 

Kaan Şimşek imzasıyla gerçekleşen gecede Bahar Erensayın ile yeniden önemli bir gecenin yükünü omuzladık.

 

Bu tür gecelerde bir sahne partnerinizi var ise geceyi paylaşmak ve sahneyi ona göre idare etmek durumundasınız. Benimle ikinci defa sahne alan Bahar Erensayın sanki yıllardır bu işi birlikte yapıyormuşcasına profesyonelce üstlendiği görevi alışlarla yerine getirdi.

 

Gösterdiği sahne uyumu, sahne için tercih ettiği kıyafet, salon misafrleriyle kurduğu diyalog benide sahnede gerçekten rahat ettirdi.

 

Televizyon dünyasında bir türlü aşısı tutmayan partnerli sahne çalışmalasında Mehmet Ali Erbil ve Çiğdem Tunç ikilisinden sonra genç jenerarsonun en başarılı sunucularından bir olarak Bahar bir adım öne çıkmakta.

 

Gecenin sonunda salonda bulunan misafirlerin tebrikleri ve gösterdikleri ilgi işimizi hakkıyla yapmış olmanın nişanı olarak hayatımıza işledi.

 

 

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<