Hayata Dair Her Şey
Abone ol

22.02.2022 GECESİ CAHİDE PALAZZO'DA NELER OLACAK

2021 Yılının son aylarına doğru Ece Erken ve benim birlikte sahne alacağımız Pars Medya tarafından organize edilen Uluslararası Zirve Ödülleri gecesinin tanıtımları neredeyse memleketin dört köşesine taşınmıştı.

 

 

Gazete, dergi, tv, açık hava, sosyal medya reklamları her yerdeydi. Ece ve ben büyük bir heyecanla prova üstüne prova yapıyorduk. Gecenin ev sahipleri Kurban Akar, Havva Akar, Oğuz Ünal Kalafat ve Kaan Şimşek İstanbul'un en şık mekanı Cahide Palazzo'da yapılacak gece için dur durak bilmeden çalışıyorlardı.

 

 

Bir gece yarısı aldığımız kanımızı donduran, hepimizi yasa boğan, Ecenin yüreğine ateş gözüne yaş düşüren ölüm haberi bütün hesapları bozdu. Ece'nin hayat arkadaşı bizim değerli dostumuz Avukat Şafak Mahmut Yazıcıoğlu uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Pars Medya bütün reklam paylaşımlarını durdurdu. Gecenin tarihi erteleyelim fikri bile gündeme geldi ama onca sözleşme, bağlantı, belirlenen sahne akışını ertelemek mümkün olmadı.

 

 

Bütün ekip cenaze telaşı, yaşanan şok derken Pars Medya da yapılan toplantılar sonunda geceyi Ece olmadan yapma kararı fikri ön plana çıktı. Çünkü bu şartlar altında Ece'yi tarihte ertelense uzun bir süre kendi başına bırakmak bu süreci atlatması için gerekli olan neyse yapmanın doğru olacağı fikrin hepimizde ortak karar oluşturdu.

 

 

Türkiye'nin en iyi organizasyonlarından biri olarak ikincisi gerçekleşecek Uluslararası Zirve Ödülleri için sahne partnerlerim konusunda hepimizi heyecanlandıran iki güzel ve alımlı hanımefendi üzerinde fikir birliği yaptık.

 

 

22.02.2022 akşamı Cahide Palazzo'da gerçekleşecek ödül gecesinde İvana Sert ve Simge Tertemiz ile birlikte sahnede olacağım. İki harika hanımefendi arasında böyle bir geceyi sunacak olmak heyecanı şimdiden sardı beni.

 

 

Bu arada gecede iki büyük isim Gülben Ergen ve Serdar Ortaç sahne alacak. Çok değerli bir misafir kitlesi salonda yer alacak. Çok değerli ve önemli isimler ödüllerini almak için sahneye çıkacak. İnternet üzerinden süre gelen oylamaya toplam 8,5 milyon oy kullanıldı. Her dalda aday gösterilen isimler için yurt içinden ve yurt dışından adeta oy yağdı.

 

 

Özel bir tarihte gerçekleşecek gecede değerli kardeşim Ece Erken benimle aynı sahnede olamayacak. Biliyorum ki o gece bütün enerjisi yanımda olacak. Bizde gecede Şafak kardeşimi anarak, onu kalbimizde yaşatarak sahnede olacağız.

 

 

Siz sağda solda, ağzı çöp tenekesi olmuş insanların konuşmalarına kulak asmayın. Onların kalp kötülüğü dillerine ve yüzlerine vurmuş. Ece bizim canımız, bu süreci atlatana kadar elini tutmaya, gözünde ki yaşı silmeye devam edeceğiz.

 

 

Çok özel ve çok öenmli bir gecede İvana Sert ve Simge Tertemiz ile Pars Medya ailesinin bize olan güvenine layık olabilmek için Cahide Palazzo sahnesinde olacağız.

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<