Hayata Dair Her Şey
Abone ol

Barış Akarsu Merhaba Filmi

Yarım kalan şarkının hikayesi.. Barış Akarsu'nun yaşam hikayesini anlatan "Barış Akarsu Merhaba" filminin seyirciyle buluşmasına sayılı günler kaldı. Barış Akarsu Merhaba, 18 Kasım 2022’de Türkiye’nin  yanı sıra  23 ülkede daha gösterime girecek. 

 

Henüz 28 yaşında, şöhretinin zirvesindeyken geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Anadolu rock müziğin efsane ismi Barış Akarsu'nun yaşam öyküsünü anlatan "Barış Akarsu Merhaba" filminin seyirciyle buluşmasına sayılı günler kaldı. Paylaşılan teaser ve fragmanı ilgi odağı olan, afişi de filmi büyük bir özlemle bekleyen hayranları tarafından seçilen “Barış Akarsu Merhaba”, 18 Kasım 2022’de Türkiye’nin  yanı sıra  23 ülkede daha gösterime girecek. 

“Barış Akarsu Merhaba” filminin yapımcısı Özgür Tari, filmi izlemeden sosyal medyada övgüler yağdıran ve sinemalarda rezervasyon yaptıran Barışseverlere sürprizleri olduğunu söyledi. Barış Akarsu’nun başladığı ancak tamamlayamadığı ‘Merhaba’ adlı şarkısının, filmin müziklerini de yapan Mehmet Can Erdoğan ve Eser Taşkıran tarafından aranje edilip düzenlendiğini belirten Tari, “Filmimizde İsmail Ege Şaşmaz, bu eseri çok güzel bir şekilde yorumladı. Basın toplantısında rahmetli Barış Akarsu’nun yarım kalan eserini kendi sesinden onun teybinden dinleyeceğiz. Ardından ‘Merhaba’ adlı eseri, aranje edilmiş ve filmimizde yer alan haliyle İsmail Ege Şaşmaz seslendirecek. 8 Kasım Salı gününden itibaren bu şarkı tüm radyo, televizyon ve dijital mecralarda çalınacak, elde edilecek geliri de Barış Akarsu’nun her zaman en büyük destekçilerinden olduğu LÖSEV’e bağışlayacağız” dedi.

InterContinental İstanbul Otel’de 7 Kasım 2022 Pazartesi günü saat 14:00’de  yapılacak basın toplantısına Barış Akarsu’yu  canlandıran İsmail Ege Şaşmaz, Almila Ada, Şafak Pekdemir, Ebru Nil Aydın, Aslıhan Kapanşahin  ve  Burak Satıbol’un yanısıra yönetmen ve aynı zamanda filmin senaristi Mert Dikmen, filmin müziklerini hazırlayan Eser Taşkıran ve Mehmet Can Erdoğan katılacak. Filmin senaryosunun yazımından çekim aşamalarına kadar her zaman yapım ekibinin yanında yer alan ve desteklerini hiç esirgemeyen Barış Akarsu’nun babası Selahattin Akarsu ve kız kardeşi Nesrin Akarsu da basın toplantısında film ekibini yalnız bırakmayacak. “Barış Akarsu Merhaba” filminin sürprizlerle dolu basın toplantısında, siz değerli basın mensuplarımızı da aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız. 

 

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<