Hayata Dair Her Şey
Abone ol

BOYUT KAPIDA "KARADAĞLI" RÜZGARI ESTİ

Kayseri’de çelik kapı üretimi yapan Boyut Çelik Kapı ile geçtiğimiz günlerde reklam anlaşması yaparak firmanın yüzü olan Tamer Karadağlı, Kayseri’ye giderek fabrikayı gezdi ve üretimi yerinde inceledi. Fabrikada çalışan işçilerle ile de bir araya gelen usta ve karizmatik oyuncu çalışanlarla hatıra fotoğrafı ve selfie çektirmeyi ihmal etmedi. Sanatçı ayrıca Kayseri’de sanatçı dostları adına oluşturulan bin fidanlık hatıra ormanını da gezdi.

 

 

Usta oyuncu Tamer Karadağlı hafta içinde davetli olduğu Kayseri’ye adeta çıkartma yaptı. Geçtiğimiz günlerde reklam anlaşması yaptığı çelik kapı üreticisi Boyut çelik Kapı’nın sahibi ve yönetim kurulu başkanı Hayrettin Aksu’nun konuğu olarak Kayseri’ye giden Tamer Karadağlı’ya ilgi büyüktü. Reklam filmi ve diğer tanıtım çalışmalarında anlaşma yaptığı firmanın ürünlerini ve üretim çalışmalarını yerinde gören inceleyen sanatçı “Bu daveti kabul ettim çünkü, reklam yüzü olduğum bir firmanın nasıl üretim yaptığını merak ediyordum. Öncesinde firma ile ilgili bilgiler alarak anlatılanlarla ikna olmuş ve anlaşma yapmıştım. Ama bu gezide üretimi gözlerimle görmem beni daha da mutlu etti” dedi. Kayseri’de hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan sanatçı sık sık fotoğraf çektirme isteklerine cevap verdi.

 

 

Antika Osmanlı kapı kilidi hediye ettiler…

Firma yönetim kurulu başkanı Hayrettin Aksu ise birlikte fabrika gezisi yapan ve üretimi yerinde inceleyen Tamer Karadağlı’ya ilginç bir hediye verdi. Osmanlı döneminde kullanılmış yaklaşık 150 yıllık antika kapı kilidi ve anahtarını özel çerçeve içinde teslim alan sanatçı “Hayatımda aldığım en ilginç en güzel hediye oydu” dedi.

 

 

Sanatçılar adına oluşturulan bin fidanlık orman…

Boyut Çelik Kapı ayrıca geçtiğimiz günlerde düzenlenen Engelsiz Yaşam Vakfı “Yılın En İyileri Ödül Töreni”ne sponsor olmuş ve ödül alan her sanatçı için Kayseri’de on adet fidan dikilerek bir hatıra ormanı oluşturma sözü vermişti. Tamer Karadağlı ve Engelsiz Yaşam Vakfı Başkanı Atilla Kaplakarslan, yönetim kurulu üyesi Arif Işık’da Tamer Karadağlı ile Kayseri’de fidan dikilen “Geleceğe Nefes” adlı alanı ziyaret ettiler ve dikilen fidanları suladılar. Atilla Kaplakarslan ve Tamer Karadağlı “Böylece pek çok sanatçı arkadaşımız adına dikilen bu ağaçlar sayesinde artık dünya üzerinde bir değil on dikili ağacımız oldu. Bu hatıra ormanını da gelip gerinde gördük” dediler.

 

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<