Hayata Dair Her Şey
Abone ol

HABERET.COM RÜZGARI ESİYOR

Başarılı haberci Buket Aydın'ın Genel Yayın Yönetmenliğini üstlendiği www.haberet.com sitesi özel haberleri ve habere bakış açısıyla büyük beğeni topluyor.

 

Başarılı bir yönetim ve haber ekibi siteyi kısa sürede haberleri en güvenilir ve en çok okunan haber sitesi haline getirdi.

 

Bir yandan ekran çalışmalarına devam eden Buket Aydın aynı zamanda ekip arkadaşlarıyla haberet.com sitesinin yakalığı başarıyı daha yukarı taşımak için çalışıyor.

 

İnternet haberciliğinin çok öenmli bir hale geldiğini güvenilir habercilik anlayışı ile kısa sürede başarı yakaladıklarını ve okur üzerinde bir teminat oluşturduklarını söyleyen Buket Aydın "başarımız işimize olan aşkımız, biz bu yola çıkarken kopyala yapıştır haberciliği yapacağımızı zannedenler büyük bir yanılgı içine girdiler, biz işine aşık bir grup haberci internet haberciliğinin ne kadar önemli olduğunun altını çizdik, başarımız tesadüf değil" diyor.

 

Kendi adına açtığı youtube kanalında da canlı yayınlarla interaktif yayıncılıkta da yatırım içinde olduklarını söyleyen Buket Aydın yeni yayın döneminde televizyonda olmaya devam edeceğini söyledi.

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<