Hayata Dair Her Şey
Abone ol

KURBAN AKAR DUBAI NEWS'E KONUŞTU "2024'E DAMGA VURACAĞIZ"

Uzun yıllar ticaretle uğraşan ve ardından da televizyon dünyasının kapılarını aralayan Yapımcı ve İş İnsanı Kurban Akar, takım arkadaşlarıyla birlikte hayata geçirdiği projelerle sektörü ters köşe yapıyor. Birbirinden farklı projeleri olan Akar, yakında ses getirecek yeni fikirlerin de sinyallerini verdi.

 
Kendisini "Girişimci bir iş insanı" olarak tanımlayan Kurban Akar, televizyon dünyasının aranan yapımcılarından biri... Hayata geçirdiği projelerle farkını ortaya koyan Akar, titizlikle oluşturduğu takım arkadaşlarıyla birlikte sektörü ters köşe yapıyor. Kimsenin cesaret edemediği projeleri hayata geçiren Akar, bu alanda tecrübe kazanmak isteyen herkese de kapılarının açık olduğunu ifade etti. Yeni projeleri olduğunu belirten Akar, 2024 yılının sonunda ise çok önemli ve büyük bir proje açıklayacağını ifade etti.
 
 
ÖNEMLİ YAYINLAR YAPIYORUZ"
Çok uzun yıllar ticaretle uğraştığını, son 10 yıldır da televizyon sektöründe yer aldığını anlatan Kurban Akar, "Türkiye’de yayın yapan televizyon kanallarına sektör içerikli programlar hazırlayan bir yapım ve organizasyon şirketi kurdum. Ulusal bazda yayın yapan kanallarda, sunucuları sektör tarafından beğenilen isimlerle önemli yayınlar yapıyoruz. Programlarda iş dünyasının popüler isimlerini ve yatırımcılarını ağırlıyoruz. Şirketimizin diğer bir kolu da organizasyonlar düzenliyor. 4 yıldır eğlence, medya, iş, spor ve siyaset dünyasının ünlü isimlerinin içinde yer aldığı 'Uluslararası Zirve Ödülleri' projesini hayata geçirdik. Ayrıca danışmanlık, lansman ve konser organizasyonları düzenliyoruz" diye konuştu.
 

"SEKTÖRÜ TERS KÖŞE YAPIYORUZ"
Yapım ve organizasyon şirketine sahip olduğunu ifade eden Akar, "Ben kendimi yapımcı değil girişimci bir iş insanı olarak tanımlıyorum. Hiçbir meslek dalı kimsenin tekelinde değil, cebinde parası olan ilk olarak bir yapım şirketi kuruyor ama bu iş sadece paranızın olmasıyla hayata geçmiyor. Vizyonunuz olması lazım ayrıca iyi bir takım arkadaşlarınız olmalı, fikirlerine ve vizyonuna güvendiğiniz danışmanlarınız olmalı. Biz sektörü kendi içinde ters köşeye yatıran bir ekibiz, kimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği projeleri hayata geçiriyoruz. Kimseye akıl vermek haddimiz değil ama kapımızı herkese açık. Tecrübe edinmeleri için proje ortaklıkları bize gelebilir, bizimle yol kat edip tecrübe edinebilirler. Ayrıca son zamanlarda Türk dizileri ve Türk yapımları Ortadoğu ülkelerine de açılmaya başladı. Bunun birçok nedeni var. Bunların en önemlisi tarihi projelerin çok iyi prodüksüyonlarla ve tabi ki popüler isimlerle çekililiyor olması. Ortak bir kültüre sahibiz, bu nedenle birbirimizi bu projelerle yeniden anlama imkanı buluyoruz. Tarihi, film diliyle anlatınca hikaye kimseye yabancı gelmiyor. Bu nedenle özellikle tarihi dizi ve filmler beğeni topluyor" dedi.
 

"BÜYÜK BİR ORGANİZASYONLA DUYURACAĞIZ"
Proje ve hedeflerinden de bahseden Kurban Akar, "Bir film projemiz var, bunun alt yapısını oluşturmaya çalışıyoruz. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz bir ödül gecesi organizasyonumuz var, bunu çeşitli ülkelerde hayata geçirmek için çalışıyoruz. Çok ciddi bir futbol turnuvası projemiz de var. Genel hatları çıktı, katılımcı kulüp yöneticileri ile detayları tamamlıyoruz. Kendimizi de bu projeleri 2024 yılında hayata geçirmek üzere programladık ama ola ki iyi bir proje gelirse geri çevirmeyiz. Öte yandan yine çok önemli bir projem daha var ama bunu bugün dillendirmek doğru olmaz. Süreç alacak bir proje, üzerinde çok özel bir ekiple toplantılar yapıp çalışıyoruz. 2024 yılının sonunu bulur, tamamlamak ve sonrasında hayata geçirmek bir süreç alacak. Vakti geldiğinde çok büyük bir organizasyon ile duyurusunu yapacağız. İnşallah projelerimizle bizleri daha da yakından tanıyacaksınız. Çünkü bizi sözler değil yaptığımızı işler daha iyi anlatıyor. Şahsına, şirketime ve projelerimize ilgi gösterdiğiniz için ben teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<