Hayata Dair Her Şey
Abone ol

İFTARA ÜNLÜ YAĞDI

Neredeyse çocukluk arkadaşım, meslek hayatımın en önemli kilometre taşlarından biri, bir dönem aile birlikteliğimizde bulunan ama kardeşliğimizin ön plana çıktığı bir adamdır Hakan Solaker.

 

Zaman içinde iş ortaklığımızı bitsede dostluğumuzu ve kardeşliğimizi hiç bitmedi.

 

Hakan uzun bir süredir Bonnevie adında bir aylık dergi çıkartıyor. Dergicilik bizim meslekte en zor işlerden biri. Bir yandan büyük yayın kuruluşları ile savaşırken diğe rbir yandan sosyal medyanın hızıyla baş etmek zorundasınız. 

 

Hakan ve ekibi bu savaşta yılmadan çalışanlarda. Magazin Gazeteciliğine uzun yıllarını veren Hakan Solaker mübarek ramazan ayı içinde iş ve sanat dünyasının bir araya geldiği bir iftar daveti verdi. Akatlarda No1903 adıyla hizmet veren mekanda dostlarını ağırlayan Solaker'i gecede yanlız bırakmayanlar arasında kızı Aleyna ve oğlu Batıkan Solaker'de vardı.

 

Davetin olduğu gün oğlum Taha Işıksaçan baba olduğu için kardeşimin iftar davetine katılamadım. Geceye iştirak edenlerden edindiğin bilgi gerçekten memnun etti. Uzun bir süredir bir araya gelemeyen eski ve yeni dostlar bu davettebir araya gelmişler.

 

Gece boyunca bütün masaları dolaşan Hakan, bütün misafirleriyle tek tek ilgilenmiş. Geceye kuşkusuz Hakan'ın esprileri ve şen kahkaları damga vurmuş. 

 

Biz gazetecilerin bu meslekte en hoşnut olduğumuzu durum günü geldiğinde dostlarımızın etkinliklerimizde yanımızda olduklarını görmektir. Sanırım bu iftar davetinde Hakan'ın da gönlünü hoş eden dostlarının bu davette onu yanlız bırakmamış olmalarıdır. Bu iftarda olmadı ama bayram sonrası hesabı Hakan'ın ödeyeceği bir yemekte masasında olacağım.

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<