Hayata Dair Her Şey
Abone ol

"KIZLAR SORUYOR" EN İYİLERİ SEÇTİ

Kadın, erkek tüm ziyaretçilerin hayata dair her konuda birbirlerine yardım etmek ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği sosyal etkileşim ve topluluk platformu KizlarSoruyor tarafından bu yıl 6.sı düzenlenen, magazin dünyasında gündemi belirleyen, yüzbinlerce kişinin oy kullandığı geleneksel “KizlarSoruyor Yılın En’leri” anketlerinde sonuçlar  belirlendi!  

 

KizlarSoruyor Yılın En İyi Şarkısı: Edis - Martılar!

 

Ayda 15 milyondan fazla ziyaretçi sayısıyla gündemi belirleyen KizlarSoruyor, Türkiye’nin nabzını tutmaya devam ediyor. Asla dinlemekten yorulmadığın, sokakta yürürken dükkanlarda, gece uyurken zihninde oynatmaktan bıkmadığın Yılın En Şarkısı Edis'ten Martılar oldu! 

 


Edis’le Sefo En İyi Şarkı İçin başabaş yarıştılar, kazanan Edis oldu. Edis Martılar şarkısı ile oyların %39’unu toplarken, Sefo’nun Bilmem mi şarkısı %37 oy oranıyla ikinci sıraya yerleşti. Onları %12’lik eşit oy oranları ile Tuğba Yurt Benim O ve Ece Mumay Peri şarkıları takip etti. 

 

KizlarSoruyor hakkında:

Kadınların ve erkeklerin hayata dair her konuda birbirlerine soru sormak, yardım etmek ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor yine aynı ekip tarafından ABD'de kurulan GirlsAskGuys platformunun Türkçe versiyonudur. Platformda kadın ve erkeklerin birbirlerine yönlendirdikleri soru/görüş bölümlerinin yanı sıra aşk ilişkilerinden alışverişe, sağlıktan güzelliğe pek çok konuda zengin içerikler ve anketler üyelerin katılımıyla hazırlanıyor. Sitede ayrıca ünlü isimlerin KizlarSoruyor üyelerinin sorularını yanıtladığı özel röportajlar ve canlı yayınlar yer alıyor.   

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<