Hayata Dair Her Şey
Abone ol

NALAÇATI GECESİNE YEŞİM SALKIM DAMGA VURDU

Çeşme / Alaçatı Ege bölgesinin en gözde tatil merkezidir. Özellikle sörf tutkunları nerdeyse yılın 12 ayı bu bölgeden ayrılmazlar. Son yıllarda bölgenin tutkunları artmaya başladı. Ünlü isimler yazlıklarını Alaçatı'ya taşımaya başladılar.

 

Bölgenin en kıymetli yatırımlarımcılarından biri olan Mehmet Serant Keçecioğlu sadece bir turizm yatırımcısı değil aynı zamanda Alaçatı'nın en öenmli yayın organı "NALAÇATI" dergisininde sahibi.

 

Derginin tanıtımı için çok özel bir davetli topluluğunun katılımıyla The S Hotel'de bir gece düzenlediler. İzmir ve İstanbul'dan kalabalık bir davetli topluluğu bu lansman gecesinde yer alırken davette sahne alan Yeşim Salkım geceye damgasını vurdu.

 

Değerli dostlarım Ferda Kervan ve Nil Özer'in davetlisi olarak bende bu lasmana katılanlar arasında yer aldım Mehmet Serant Keçecioğlu'nu orada tanıdım. O da benim gibi motor tutkunu. Yayıcılığa ayrı bir merakı var. Turizm büyük sevdası, en önemlisi de gerçekten çok insan canlısı. Bütün organizasyon boyunca bütün davetlilerle tek tek ilgilendi. Bölgenin en değerli yayın organını çıkartıyor olmanın gururuyla medya sektörüne değer katıyor olması da alkışa değer bir girişim.

 

Davet gecesi sahne alan Yeşim Salkım, benim meslek hayatımın en önemli isimlerinden biri. Müzik dünyasının en değerli kadın vokallerinden Yeşim. Yaşam tarzı ile farklı duruşu sergileyen kıymetli bir isim. 

 

Sahnede kaldığı iki saate yakın süre içinde gelen misafirlere doyumsuz bir konser sundu. Repertuarı kendisiyle bütünleşmiş şarkıların yanı sıra pop müziğin kilometre taşlarını oluşturan şarkılarla bezenmişti.

 

Uzun bir süredir gidemediğim davetlere inat 24 saat bile olsa eşlik ettiğim "NALAÇATI" lasmanında mesleğin genç kuşak isimleri ve değerli dos tum Akşam Gazetesi Magazin Müdürü Barış Kocaoğlu ile de İstanbul'da gerçekleştiremediğimiz sohbetleri yaptık. 

 

"NALAÇATI" ailesine derginin Genel Yayın Koordinatörü Tuncay Karaca'ya ve The S Otel ailesine güzel ev sahiplikleri için teşekkür ederim. 

 

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<