Hayata Dair Her Şey
Abone ol

SONGÜL'ÜN GÜVENDİĞİ ERKEK FATİH SARIKAYA

Songül Karlı başta olmak üzere Bendeniz, Aslı Hünel, Pınar Dilşeker, Seda üren gibi birçok ünlü isme imaj danışmanlığı yapan Fatih Sarıkaya şu günlerde Songül Karlı’nın büyük değişimin başkahramanı.

 

Kendi adını taşıyan merkezinde ünlü isimleri adeta baştan yaratan Fatih Sarıkaya, şimdilerde yeniden sahne ve programına geri dönmeye hazırlanan Songül Karlıyı adeta baştan yarattı.

 

Son iki ayı Songül Karlı ile adeta bir kamp döneme halinde geçiren Fatih Sarıkaya “Songül koşulsuz teslimiyetçi bir kadın, kendisi için hazırladığım imaja başından sonuna kadar uyum sağladı. Önce spor merkezimizde sıkı bir program çalışması yaptık ardından saç ve makyaj konusunda yeni halini ortaya çıkarttık. Genelde sanatçılar büyük değişimlere direniyorlar. Bu radikal değişimler konusunda kolay kolay ikna olmuyorlar ama hem aldığım eğitimler hem de aramızda kurduğumuzu dostluk bağı onlar için hazırladığım planı uygulamamda bana imkân tanıyor” dedi.

 

Aldığı eğitimlerle özellikle sahne dünyasının popüler isimlerine hizmet verdiğini ve hem estetik, hem spor hem de güzellik bakımı konusunda sanatçılarla uzun soluklu ve hepsinin şahsına özel programlar uygulayan Fatih Sarıkaya “Çalıştığım bütün hanımlar hem çok zeki hem de çok güzeller. Hepsinin ayrı ayrı enerjisi var ama bu enerjilerinin günlük hayatlarına yayma konusunda sıkıntıları var. Burada ben devreye girip onların yepyeni bir görüntüye kavuşmalarını sağlıyorum. Son zamanlarda birlikte çalıştığımızı isimlerin paylaşımlarına bakınca bu değişimi fark edeceksiniz. Songül bu değişimi hemen kucaklayan bir kadın. Şimdi onun hem iş hem de günlük hayatında önemli bir dönem başlıyor. Çok çalıştık ama ortaya gerçekten muhteşem bir kadın çıkarttık” diyor.

 

FATİH SARIKAYA KİMDİR?

Fatih Sarıkaya 14.12.1982 yılında İstanbul’da doğdu.

İlkokul yıllarında babasının kuaför salonunda çırak olarak başladığı meslek hayatı yaşam biçimi haline getirip bir yandan eğitimlerini tamamlayıp diğer yandan meslek eğitimlerine ağırlık vererek 1999 yılında tam zamanlı olarak mesleğe emek vermeye başladı.

Ailesinin eğitim hayatına devam etmesi yolundaki baskılarına karşın mesleğinde ilerlemeyi tercih eden Sarıkaya, aldığı meslek içi eğitimler, katıldığı kişisel eğitimler ile bugün sanat, iş ve siyaset dünyasının ünlü isimlerinin imaj danışmanlığını üstlenerek kendi adını taşıyan merkezinde çalışmalarına devam etmekte.

 

 

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<