Hayata Dair Her Şey
Abone ol

YOUTUBE'NİN YENİ STARI FATİH ALTAYLI

Şu sıralar sosyal medya da Fatih Altaylı rüzgârı esiyor.

 

Kalemini çok severdim ama kendi adına açtığı youtube kanalında bambaşka bir Fatih Altaylı seyrediyorum.

 

Yıllardır tanıdığım Fatih Altaylı tam da buydu aslında. Zamanında Best Fm mikrofonlarından söyledikleriyle bölücü terör örgütünün hedefindeydi, hatta bir dönem çelik yelek giyerek dolaşmış ama koruma istememişti. Öylesine mert öylesine gözü pekti Fatih Altaylı’nın.

 

Şimdilerde o gözü bek, dili kemiksiz Fatih Altaylı kendi youtube kanalında dile getirdiği konular ve altı çizilesi yorumlarıyla milyonların beğenisini toplamaya devam ediyor.

 

Öylesine tam isabet yorumlar, ayarı bozulmuşlara haddini bildiren ayarları ve tabi ki kimseden korkmadan yaptığı yorumlarla sessiz çoğunluğun sesi olunca beğeni ve izlenme rekoru kırması da gerçekten anasının ak sütü gibi hakkı oluyor. Oldu çıktı.

 

Yıllardır hem yazılı medyada hem de görsel medyada çeşitli konumlarda yer alan Fatih Altaylı, youtube yayını yapan birçok meslektaşının arasından zirveye yerleşen bir kanal sahibi olarak çıkış yaptı.

 

Şimdilerde hem sosyal medya da hem medya internet sitelerinde Fatih Altaylı videoları en çok izlenen videolar listesinin başını çekiyor. Bugün yakalanan başarının ardında yılardır verilen mücadelenin izleri var.

 

Bugün izlediğimiz ve cesaretine hayran olduğumuzu Fatih Altaylı profili alkışı hak ediyor.

Sosayal Medya Yönetimi

Benzer Haberler

<